Největší železniční událost roku klepe na dveře! Odborné železniční setkání Železnice Pardubice 2024

Největší železniční událost roku klepe na dveře! Zraky všech dopravních expertů a osob zajímajících se o dopravu, se upírají ke čtvrtku 11. dubna 2024, kdy se v aule A1 Univerzity Pardubice uskuteční jubilejní desátý ročník odborného setkání Železnice Pardubice 2024! Obdobně jako v minulých letech, i letos se účastníci mohou těšit na výjimečný program, zajímavé přednášky a především informace, jakým směrem se česká železnice ubírá. 

Pro školy a zájemce o technické obory jsme připravili dopolední „VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ“ se zajímavými přednáškami a  ukázkami skutečné techniky. Hlavním lákadlem dopoledního programu ale bezesporu bude přednáška jedné z největších technologických osobností současnosti PETRA MÁRY.

Odpolední část se ponese v odborném duchu strategického investování, velkých investic Správy železnic v regionu a účastníci se také dozví “horké” novinky ze světa české železnice. Mezi vystupujícími přivítáme zástupce Ministerstva dopravy, Hospodářského výboru Poslanecké sněmovny a vedení Správy železnic. Samozřejmě se těšíme i na networking – společenský večer, poprvé nově ve společenském multifunkčním sále Správy železnic v Pardubicích na nádraží. KOMPLETNÍ PROGRAM NALEZNETE ZDE.

SRDEČNĚ VÁS TÍMTO ZVEME K ÚČASTI, KTERÁ VŽDY BYLA, JE A BUDE ZDARMA!

POSLEDNÍ VOLNÁ MÍSTA JSOU K DISPOZICI, PROTO NEVÁHEJTE A PŘIHLASTE SE JEŠTĚ DNES ZDE.

Adresa

Aula Arnošta z Pardubic
Univerzity Pardubice
Studentská 519,
530 09 Pardubice

O eventu

2024 Creative Dreamers Production s.r.o.